11 Mart 2024 - Pazartesi

Vali Şıldak ve Emniyet Müdürü Bildirici’nin Başarısı

Şanlıurfa Valisi Sayın Hasan Şıldak ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Sayın Erden Bildirici’nin Şanlıurfa’da kısa süre içerisinde yapmış oldukları çalışmalar adeta takdir topluyor.

Yazar - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 4 dk.
C.Cahit Coşkun

C.Cahit Coşkun

c.cahitcoskun@hotmail.com - 5425165797
Google News

Valiler Kararnamesi ile Ağustos ayı içerisinde Şanlıurfa’ya atanan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve yine Ağustos ayı içerisinde Resmi gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Şanlıurfa’ya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Erden Bildirici’nin kısa süre içerisinde İlimizde yapmış oldukları çalışmalar halkın takdirini kazanıyor.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erden Bildirici’nin Şanlıurfa’ya atanmasının ardından İl genelinde ve İlçelerde uyuşturucu ile mücadele ve zehir tacirlerine yönelik sık sık operasyonlar düzenleniyor.

İlimizde düzenlenen bu operasyonlarda uyuşturucunun yanı sıra ruhsatsız uzun namlulu silah ile tabanca da ele geçiriliyor.

Vali Şıldak ve Emniyet Müdürü Bildirici’nin talimatlarıyla yapılan bu başarılı operasyonlarda hem çok sayıda gencimizin zehirlenmesi engelleniyor, hem uyuşturucu satıcıları Adalete teslim ediliyor, hemde suç aleti olan tüfek ve silahlara el konuluyor.

Şanlıurfa İlimizde Uyuşturucu operasyonlarının yanı sıra Terörle mücadele çalışmaları da aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan operasyonlarda yine terör örgütü mensupları yakalanarak adalete teslim ediliyorlar.

İlimizde yine Vali Şıldak ve Emniyet Müdürü Bildirici’nin talimatlarıyla Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de başarılı operasyonlara imza atarak, hırsızlık ve diğer asayiş olaylarında suç ve suçluları yakalayarak adalete teslim ediyorlar.

Yine Şanlıurfa Valisi Sayın Hasan Şıldak ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Sayın Erden Bildirici’nin talimatlarıyla İlimizde trafik kazalarının önlenmesi ve trafik kurallarına uyulması yönünde de yoğun bir uygulama yapılıyor.

Yapılan uygulamalarda öğrenci servisleri denetleniyor. Motosikletler ve diğer motorlu araçların denetimi yapılıyor.

İlimizde Yapılan trafik denetimleri de takdirle karşılanıyor.

Bu operasyonların yanı sıra Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünün diğer birimleri de görevlerini başarılı bir şekilde sürdürüyorlar.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu operasyonların aynısını tüm kararlılıkla kendi Bölgesinde Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı da aralıksız olarak sürdürüyor.

Şanlıurfa Valisi Sayın Hasan Şıldak ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Mücahit Avkıran’ın talimatlarıyla İlimiz genelinde ve ilçelerde Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerde uyuşturucu, asayiş, trafik ve tüm suçların önlenmesi yönünde azim ve kararlılıkla başarılı operasyon ve çalışmalar gerçekleştiriyorlar.

Şanlıurfa’mızda tüm suçların önlenmesi için aralıksız ve kararlılıkla görevlerini devam ettiren Şanlıurfa Valisi Sayın Hasan Şıldak’a, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Mücahit Avkıran’a, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Sayın Erden Bildirici’ye ve tüm Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerine Şahsım ve Memleketim için çok teşekkür ediyorum.

Şanlıurfa Valisi Sayın Hasan Şıldak, İlimizde göreve başladığı günden buyana Eğitim ve sağlığa da çok önem veriyor. Sayın Vali’nin İlimizdeki deprem konutlarının bir önce bitirilmesi için yaptığı çalışmalarda takdire şayandır.

Tüm yapılan çalışmaların yanı sıra Sayın Vali Hasan Şıldak, İlimizdeki Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarıyla ilgili de güzel çalışmalar yürütmektedir.

Şanlıurfa Valisi Sayın Hasan Şıldak’a şu ana kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı ve bundan sora yapacağı bütün çalışmalarda üstün başarılar dilerim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.