28 Kasım 2023 - Salı

AK Parti’nin Büyükşehir Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Olmalıdır

Sayın Mehmet Kasım Gülpınar, 2024 Yerel seçimleri için aday adaylık başvurusunda bulunmadı. Şanlıurfa’da Mehmet Kasım Gülpınar’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını isteyen vatandaşlar Gülpınar’ın AK Parti Genel Merkezince aday gösterilmesini istiyor.

Yazar - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 4 dk.
C.Cahit Coşkun

C.Cahit Coşkun

c.cahitcoskun@hotmail.com - 5425165797
Google News

24-25-26-27. dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Şanlıurfa milletvekili olarak görev yapan Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’ın Milletvekilliği süresince isminin hiçbir şaibeye karışmadığı ve görevini layıkıyla yaptığı herkes tarafından bilinmektedir.

Sayın Mehmet Kasım Gülpınarın Merhum Babası Eyüp Cenap Gülpınar’da 18, 19, 20, 21 ve 23. dönem Şanlıurfa Milletvekilliği yaptı. Merhum Eyüp Cenap Gülpınar, Milletvekilliğinin yanı sıra Devlet bakanlığı görevinde de bulundu.

Merhum Eyüp Cenap Gülpınar’ın da Bakanlık ve Milletvekilliği yaptığı dönemlerde adının en ufak bir şaibeye karışmadığı yine herkes tarafından bilinmektedir. Merhum Eyüp Cenap Gülpınar ile bir dönem Anavatan Partisinde birlikte siyasette yaptım. Gerçektende O dönemlerde Şanlıurfa’ya yapılan hizmetlerde ve yatırımlarda Merhum Eyüp Cenap Gülpınar’ın çok büyük emek ve katkıları olduğuna bizzat şahit oldum.

Aile olarak Şanlıurfa’da sevilen ve sayılan Gülpınar ailesi uzun yıllar TBMM’ye Milletvekili göndererek, Şanlıurfa siyasetine büyük katkı sağladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı ve AK Parti MKYK Üyesi Sayın Mehmet Kasım Gülpınar, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Şanlıurfa’yı 4 dönem temsil etti. Sayın Gülpınar, Milletvekilliğinin yanı sıra AB Uyum Komisyonu Başkanı ve. Türkiye- Romanya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı görevlerinde de bulundu.

Sayın Gülpınar, yine AB Uyum Komisyonu Başkanı, Karma Parlamento Komisyonu üyesi ve Türkiye-Fransa Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı olarak ta görev yaptı.

Şu anda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı olarak ve AK Partinin AK Parti MKYK Üyesi olarak görev yapan Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’ın 2024 yerel seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması İlimiz açısından büyük bir şans olur.

Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olması neden İlimiz açısından büyük bir şans olur. Ben fikrimi belirtmek isterim. Sayın Gülpınar’ın aday alması ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda Şanlıurfa’ya gerekli tüm hizmetleri verebilir. İsmi Belediye Başkanlığında da en ufak bir şaibeye karışmaz. Belediyede lakaytlık yapanlar kendilerine çeki düzen verirler.

Belediye’deki birimlerde disiplin sağlanır. İhale kovalayan çıkar ve rant peşinde koşanlar fren yaparak, bir kenara çekilir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi birimlerinde denetimler sık sık yapılır. Yatırımlar artar. Belediyede usulsüzlük yapmak isteyenlere hiçbir şekilde fırsat verilmez. Şanlıurfa’ya hükümet tarafından ve Bakanlıklar tarafından daha fazla yatırım yapılır.

Kendi fikrimin yanı sıra edindiğim bilgiyi de aktarayım. Birçok Şanlıurfalı vatandaşımız da uzun yıllar Şanlıurfa siyasetinde ismi en ufak bir şaibeye karışmayan Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmasından yana olduğunu bizlere aktarıyorlar.

Umarız ve dileriz ki Sayın Mehmet Kasım Gülpınar, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olur, veya AK Parti tarafından aday gösterilir.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.