Şanlıurfa'da Düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunlarında Şampiyonlar Belli Oldu

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın il finali heyecanla tamamlandı. 10 ayrı oyun kategorisinde kıyasıya mücadele eden öğrenciler, zekalarını ve problem çözme becerilerini sergiledi.

Eğitim Yayın: 17 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2024 18:05:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Müsabakalar sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu tarafından madalya ve ödüllerle ödüllendirildi. Sultanoğlu, yaptığı konuşmada tüm katılımcılara teşekkür ederek, "Akıl ve zeka oyunları, öğrencilerimizin problem çözme becerilerini geliştirmelerine ve zihinsel olarak daha aktif olmalarına katkı sağlıyor. Bu tür turnuvaların düzenlenmesi, öğrencilerimizin farklı alanlarda yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine de imkan veriyor." dedi.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada;  "Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'na katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.