Doç. Dr. Sedat Şen, BAGEP Ödülüne Layık Görüldü

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Sedat Şen, Bilim Akademisi'nin Genç Bilim İnsanları Ödül Programı "BAGEP" kapsamında ödül aldı.

Spor Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 19:21:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Eğitim alanında yaptığı çalışmalarıyla ödüle layık görülen Şen, başarılarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Doç. Dr. Sedat Şen, daha önce de 100. yıl TÜBA ve TÜBİTAK Bilim Ödülleri Töreni'nde TÜBİTAK Teşvik Ödülüne layık görülmüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleşen törende ödülünü alan Şen, akademik başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Genç akademisyenlerin bilime katkılarının takdir edilmesi açısından önemli bir adım olarak nitelendirilen BAGEP ödülleri, gelecek vaat eden genç akademisyenleri desteklemek ve teşvik etmek amacıyla veriliyor. Bilim Akademisi'nin 2013 yılından bu yana genç akademisyenlere araştırma desteği sağladığı ödüller, alanında başarılı ve 40 yaşını doldurmamış bilim insanları arasından belirleniyor.

Bu yıl farklı alanlardan 43 araştırmacının ödül aldığı programda, Harran Üniversitesi'nden Doç. Dr. Sedat Şen eğitim bilimleri alanında gösterdiği başarılı çalışmalarıyla öne çıktı. Koç Üniversitesi’nde yapılan ödül töreninde Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu da Şen'i tebrik ederek ödülünü takdim etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.