Siverek’te Market ve Fırınlar Denetlendi

Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde bulunan market, fırın ve unlu mamulleri satışı ve imalatı yapılan işyerlerine yönelik hijyen gramaj ve etiket denetimi yaptı.

Spor Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 23.04.2024 13:54:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Halk sağlığının korunmasın yönelik yapılan denetimlerde ekipler ekmek üretimi yapan fırınlarda unlu mamulleri ve marketlerde gıda ürünlerinin son kullanma tarihleri kontrol edilirken, hijyen konusunda da işletmelerin gerekli şartları taşımadığı denetlendi.

ilçe genelinde vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına denetimlerin belli periyodlarla devam edeceği belirtildi.

Zabıta müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Denetimlerde ekiplerimiz işyerlerinde ürünlerin son kullanım tarihi, ürün ambalajları, etiketleri ve ürünlerin genel hijyen kuralları ve özellikle fırınlarda gramaj ve hijyen kurallarına uyulması için hassasiyetle çalışıyoruz” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.