Harran Üniversitesi Salon Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

Salon Futbolu (Futsal) Bölgesel Ligi Finali, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun Spor Tesislerinde gerçekleştirildi.

Yayın: 17 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2024 18:22:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kapalı spor salonunda yapılan final maçında Harran Üniversitesi Salon Futbol Takımı ile Dicle Üniversitesi Salon Futbol Takımı finalde karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen final maçında Harran Üniversitesi takımı, Dicle Üniversitesi Takımını 7-5 skor ile yenerek bölgesel lig şampiyonu oldu.

Harran Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2023-2024 yılı Salon Futbolu Bölgesel Lig Erkek müsabakasında bölge şampiyonu olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Resul Halat’ın antrenörlüğünü yaptığı Harran Üniversitesi takımı, İstanbul’da düzenlenecek olan Süper lige yükselme maçlarına katılmaya hak kazandı.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Bölgesel Lig Şampiyonu olan takımı kabul ederek tebrik etti. Rektörlük Senato Odasında gerçekleşen kabulde, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Aktaş, Prof. Dr. İsmail Gökhan, öğretim üyeleri ve sporcular hazır bulundular.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu; “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz son dönemlerde sporda büyük başarılara imza atmaktadır. Bu başarılardan dolayı hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Sizler, spor alanında başarı gösteren bireyler olarak, üniversitemizin gururu ve ileride ülkemizin gururu olmaya adaysınız. Sizlere güveniyoruz ve başarılarınızı yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.