Karaköprü'deki Taziye Evlerindeki Giderleri Belediye Karşılayacak

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin talimatları ile vatandaşların acılı gününde yanında olmak amacıyla taziye evlerindeki giderler, Karaköprü Belediyesi tarafından karşılanacak.

Spor Yayın: 17 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2024 17:46:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında pilot uygulama olarak Karaköprü Belediyesine ait Seyrantepe, Çankaya ve Doğukent mahallelerinde bulunan taziye evlerinde başlayacak uygulama ile taziye sahibi vatandaşlara çay, su, mırra ve temizlik için personel desteği verilecek.  Hayata geçecek örnek uygulamanın Karaköprü ilçe sınırlarındaki tüm taziye evlerinde uygulanması için gerekli ön çalışmalar ve görüşmeler başlatıldı.

 

“İnsan odaklı çalışmalar ile her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” diyen Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak ve onlara destek olmak bizim öncelikli görevlerimizdendir. Belediyemize ait taziye evlerinde taziyesi olan vatandaşlarımıza içecek ikram, temizlik ve personel desteğini sağlayarak bu acılı günlerde bir nebze de destek vermek istedik. Bunu ilerleyen günlerde Karaköprü ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm taziye evlerinde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.