Haliliye'de Gençler YKS'ye Hazırlanıyor

Haliliye Belediyesi, üniversite hayali kuran gençleri eğitim alanındaki destekleriyle yalnız bırakmıyor.

EĞİTİM Yayın: 11 Haziran 2026 - Perşembe - Güncelleme: 11.06.2026 16:58:00
Editör - Mehmet Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) sayılı günler kala öğrencileri yoğun bir hazırlık programıyla sınava hazırlıyor. 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek YKS öncesinde merkezde seri deneme sınavları düzenlenirken, öğrenciler gerçek sınav atmosferini deneyimleme fırsatı buluyor. ÖSYM formatında gerçekleştirilen denemeler sayesinde gençler hem bilgi seviyelerini ölçüyor hem de eksik oldukları konuları tespit ederek son hazırlıklarını tamamlıyor.

 

Yıl boyunca ücretsiz dershane hizmeti sunulan merkezde öğrenciler; konu anlatımları, soru çözüm çalışmaları, etüt programları ve rehberlik hizmetlerinden yararlanıyor. Uzman eğitimciler eşliğinde verilen eğitimler, sınava hazırlık sürecinde gençlerin akademik başarılarını artırmayı hedefliyor. Kurslara katılan öğrenciler, sunulan imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Burada verilen eğitimler, soru çözümleri, rehberlik hizmetleri ve çalışma ortamı dışarıdaki birçok dershaneyi aratmıyor. Bu imkanları bizlere ücretsiz sunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.