02 Ağustos 2021 - Pazartesi

Türk Yurtları Tehlikede

Yazar - Kamil Güler
Okuma Süresi: 3 dk.
Kamil Güler

Kamil Güler

kamilguler@gmail.com -
Google News

Düzensiz göç adı konulmamış bir istiladır. Demografik yapımıza kumpastır. Göçmenlerin huzurlu bir şekilde kendi ülkelerine gönderilmesinden yanayız. Küresel güçlerin parmağı araştırılmalıdır. Tehlike alarm verici düzeydedir. Afgan göçmenler konusunda Türkiye'nin önünde zorlayıcı bir süreç var. Buna karşı tedbirli olmalıyız. Teyyakkuz halinde olmalıyız.diye açıklamada bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önemli bir tespitte bulundu.
Irak’da Saddam Hüseyin’in Kendi vatandaşlarına saldırması ile onbinlerce göçmen türkiye’ye sığındı. Geri dönmeyenler Türkiye’de kaldı. Suriye’de iç savaş nedeni ile 4 milyon kişi Türkiye’ye sığındı. Afganistan’dan yıllardır göçmen geliyor. Amerikan’ın çekilmesi ile Taliban’dan kaçan onbirlerce kişi Türkiye’ye geldi. Gelmeye de devam ediyor. Afrika ülkelerinden onbinlerce kişi Türkiye’ye kaçak yollardan geldi ve halen de geliyor.
 
Şanlıurfa’da 400 binin üzerinde sığınmacı var. bir çoğu Türk vatandaşı oluyor. Kilis ilinde nüfusuna yakın sığınmacı var. ileride bu sığınmacılar ülkelerine dönmeyince Türkiye’de vatandaş olmaları halinde demoğrafik yapı Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay, Kilis gibi illerde değişmiş olacaktır.seçimlerde mecliste ileride Suriye Milletvekilleri, Suriyeli Belediye Başkanları, Suriyeli Belediye Meclis üyeleri ve Suriyeli muhtarları 3-5 yıl sonra göreceğiz.
Türkiye’nin ileride çıkacak sorunlarını mevcut yetkililer göz önüne alarak demografik yapının değişmesine engel olmadırlar.
Sonuçta, Türk yurdunda Türkler azınlık olması demek ileri de bu vatan topraklarının tehlikeye gireceğidir.
Bu düzensiz göçlerin emperyalistlerin planları içinde olup olmadığı da araştırılmalı ve Türk yurduna göz dikenlere alınan tedbirlerle cevap verilmelidir.
Ecdadımız Osmanlı devleti, savaşlar nedeni ile Şanlıurfa başta olmak üzere Türkmen kentlerinde Türk ve Müslüman nüfusunun azalması nedeni ile devamlı Halep, Şam ile Türkmen eli bölgelerinden (Kerkük, Musul, Erbil, Telafer vb)  aileler getirilerek Türk ve Müslüman nüfus hiçbir zaman azınlığa düşürülmemiştir.
Ecdadın aldığı tedbirleri güçlü Türkiye Cumhuriyeti daha kolay bir şekilde alabilecek güce sahiptir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları