25 Ekim 2021 - Pazartesi

Şanlıurfa spor ve şeffaflık

Yazar - Kamil Güler
Okuma Süresi: 2 dk.
Kamil Güler

Kamil Güler

kamilguler@gmail.com -
Google News

Şanlıurfaspor liğin ilk haftalarında teknik direktör değişikliğine gitti. istikrarsız teknik direktör taransferi sonrasında TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 9. haftasında Zonguldak Kömürsporu, saha ve seyircisi önünde Şanlıurfaspor 4-2 mağlup ederek çok önemli 3 puanı almış oldu. Şanlıurfaspor 7 maçta 3 galibiyet,3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile toplam 12 puanı bulunuyor. tüm maçların tamamlanmaması ile birlikte şu an 9 ncu sırada bulunuyor.lider Pendik sporun 7 maçta 18 puanı bulunuyor.
Şanlıurfaspor’un yıllardır altyapının güçlendirileceği ve Şanlıurfalı futbolcuların ağırlık kazanacağı belirtilmesine rağmen Şanlıurfa’da yabancı ağırlığı yüksek olunca harcamalarda artıyor. Şanlıurfaspor’a verilen kaynakların verimli kullanılıp kullanılmadığından kamuoyunun ikna edilmesi için şeffaflık gereği tüm gelirlerinin kimlerden geldiği ve giderlerin kime ne kadar verildiği diğer harcamaların ne kadar olduğu bilindiği takdirde taraftarlar başta olmak üzere Şanlıurfalıların desteği artabilecektir. Aksi takdirde Şanlıurfaspor ; Belediyeler ve Valiliğin kapısında nöbet tutmaya devam edecektir.Halkın vergileri ile belediye hizmetleri için oluşan belediye kaynaklarının şanlıurfa’nın sorunlarını çözmede verimli kullanmak zorundadır.Belediyeler kaynakları verimli kullanmadıkları halkın beklediği hizmeti edemedikleri takdirde ise önümüzdeki seçimlerde hesap verecektir. Tabiki bütçe imkanları ölçüsünde yasal imkanlar çerçevesinde sporun yaygınlaşması için tüm spor dallarına destek vermelidir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları