Karaköprü'lü Gençler İlk Kez Bölgesel Gelişim Ligi'nde Mücadele Edecek

Karaköprü Belediyespor altyapı takımları genç futbolcuların gelişimi ve kariyer planlamaları için önemli bir adım atarak 2024-2025 sezonunda ilk kez Bölgesel Gelişim Ligi'nde mücadele edecek.

Yayın: 17 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 17.09.2024 18:27:00
Editör - Mehmet Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Karaköprü Belediyespor, genç sporcuların yeteneklerini geliştirmek ve futbol kariyerlerine sağlam bir temel oluşturmak için önemli bir adım attı. Kırmızı siyahlı kulübün gençleri 2024-2025 sezonunda Bölgesel Gelişim Ligi'nde ilk kez mücadele edecek.

 

Karaköprü Belediyespor altyapı takımları gelişim ligi çalışmalarını Doğukent Spor Kompleksinde sürdürürken, gençler hırslı bir şekilde lige hazırlanıyor.

 

Karaköprü Belediyespor'un altyapı yatırımları ve genç sporculara verdiği önem, kulüp yönetiminin bu alana olan bağlılığını gözler önüne seriyor. Alt yapı koordinatörü Müslüm Fırat Kuşçu, çocukları futbolla buluşturmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini belirtti. Antrenör Kuşçu, “Gençlerimize futbolu sevdirmek ve onların yeteneklerini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyoruz. Bölgesel Gelişim Lig’inde mücadele etmek, çocuklarımız için büyük bir fırsat ve bu, onların gelecekteki spor kariyerleri için önemli bir basamak olacak” dedi.

 

 

Karaköprü Belediyespor'un alt yapısındaki bu yeni dönem, genç yeteneklerin futbol dünyasına adım atmalarını ve profesyonel sporcu olma yolunda önemli bir adım atmalarını sağlayacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.