Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden KPSS de Büyük Başarı

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü KPSS de Büyük Başarı Elde Etti.

Eğitim Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 18:24:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Harran Üniversitesi'nden elde edilen başarı ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

Eğitim Fakültemiz, sadece akademik başarılarıyla değil, öğrencilerinin sınav süreçlerine yönelik sunduğu rehberlik ve motivasyon odaklı çalışmalarıyla da sıkça adından söz ettiriyor. Fakültemizin deneyimli akademisyenleri, öğrencilerle birebir ilgilenerek, onların akademik yönden ilerlemeleri adına sınavlara en iyi şekilde hazırlanmasını sağlıyor ve başarılarının sürdürülebilir olmasına katkı sunuyor. Eğitim süreçlerine entegre edilen bu yoğun ve özverili çalışmalar, mezunlarımızın KPSS’deki üstün başarılarına doğrudan yansıyor.
 

İlk 2500’de 23 Öğrencimiz, İlk 130’da 3 Öğrencimiz Sıralamada Yer Aldı
 

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı mezunları, 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda elde ettikleri başarıyla fakültemizi bir kez daha gururlandırdı. Mezunlarımız 2022 ve 2023 yıllarındaki önemli başarılarının ardından, 2024 yılında da aynı başarı ivmesini sürdürerek fakültemizi zirvede tutmayı başardılar.

2024 KPSS sonuçlarına göre, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı’ndan mezun olan 48 öğrencimizden 23’ü, KPSS P121 puan türünde Türkiye genelinde ilk 2500 aday arasında yer aldı. Ayrıca, ilk 130’a giren 3 öğrencimiz de gösterdikleri üstün performansla fakültemizin adını başarı listelerine yazdırdı.

Bu başarılar, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından oluşturulan Mezun Başarı Atlası'na da yansıdı. Harran Üniversitesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı mezunları, KPSS ile atanma başarılarına göre 75 devlet üniversitesi arasında 9. sırada yer alarak önemli bir başarı elde etti.

Fakültemizin bu büyük başarısında emeği geçen değerli akademisyenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, mezunlarımızın meslek hayatlarında da başarılarının devamını dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.