Eyyübiye’de Zabıta Fırınlarda Denetim Yaptı

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı münasebetiyle fırınlar ve unlu mamul üretim yerlerinde şok baskınlar yapıyor.

Spor Yayın: 12 Mart 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 12.03.2025 17:32:00
Editör - Mehmet Coşkun
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Ramazan ayında halkın daha çok ilgi gösterdiği fırın ve unlu mamul üretim yerlerinde gıda hijyeni, fiziki ortam şartları, gramaj ve son tüketim tarihi incelemeleri yapan Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, önceki gün 15 işyerinde detaylı denetim gerçekleştirdi.

Haleplibahçe, Asya ve Direkli Mahalleleri’nde yapılan denetimlerde, gıda üretim yeri standartlarına uymayan, hijyen şartlarına aykırılık tespit edilen işletmelere cezai işlem uygulanarak eksikliklerin giderilmesi için süre verildi.

Gıda üretim işyerlerinde gerekli şartları taşıyan işletme sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür eden Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur öncesi denetimlerinin devam edeceğini, halk sağlığını riske atacak aykırılıklara müsamaha gösterilmeyeceğini belirttiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.