Büyükşehir Maşuk TOKİ Yolu Üzerindeki 2. Etap Asfalt Serimine Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Maşuk TOKİ yolu üzerindeki 2. Etap asfalt serimine başladı.

Yayın: 12 Mart 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 12.03.2025 17:49:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Eyyüp Cenap Gülpınar Bulvarı olarak da bilinen Maşuk TOKİ yolunda, ŞUSKİ, Türk Telekom, DEDAŞ ve DSİ tarafından yapılan altyapı çalışmalarının ardından asfalt hazırlıklarına başlamıştı.

 

Karaköprü ilçesinin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Maşuk TOKİ yolu üzerinde önce stabilize zemin sağlamlaştırma çalışmalarını tamamlayan ekipler, ardından asfalt serimine başladı. Yaklaşık 3.5 kilometrelik yolda asfalt çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren ekipler, 1. Etap çalışmalarını tamamladı.

 

2. Etap asfalt serimi için stabilize zemin sağlamlaştırma çalışmalarını da tamamlayan ekipler, havaların elverişli olmasıyla birlikte yeniden asfalt serimine başladılar. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulması bekleniyor.

 

Çalışmaların tamamlanmasının ardından, bölgedeki ulaşım altyapısının güçlendirilmesi ve hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli ve rahat bir ulaşım imkânı sağlanması hedefleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.