2. Geleneksel Beyin Olimpiyatları Ödül Töreni Yapıldı
2. Geleneksel Beyin Olimpiyatları'nda dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu.
GÜNCEL
Yayın: 19 Haziran 2026 - Cuma - Güncelleme: 19.06.2026 17:58:00
Editör -
C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 41 sn.

Şanlıurfa Valiliği himayelerinde yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında, öğrencilerin analitik düşünme becerilerini geliştirmek ve zekâ gelişimlerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen 2. Geleneksel Beyin Olimpiyatları'nda dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu.
Karaköprü Bilim ve Sanat Merkezi tarafından koordine edilen ve ilimizdeki tüm resmî/özel ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen olimpiyatlar, 15 Mayıs 2026 tarihinde büyük bir heyecana sahne olmuştu.
İl Millî Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törende yarışmada üstün başarı gösterip dereceye giren öğrencilere ödülleri, danışman öğretmenler ve okul yöneticilerine ise plaketleri İl Millî Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU tarafından takdim edildi.
Yorumlar (0)

