ŞUTSO'da METYAP Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

ŞUTSO'da, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi (METYAP) tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Eğitim Yayın: 17 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 17.09.2021 17:49:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan, mesleki eğitim merkezleri ve sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi hedefleyen "Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi" tanıtım toplantısı, ŞUTSO ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıya, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ. Halil Peltek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Karakuş, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Direkçi, Meclis Üyeleri Ali Eyyüpoğlu. Bedir Süzer, Hamza Tavas, İsa Gökmen, Mehmet Akın, Mustafa Görgen, Serhat Karadağ, Milli Eğitim Bakanlığı İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman Akgül, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Şanlıurfa Romanya Fahri Konsolosu Mehmet Erdem, Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve davetliler katıldı.

Toplantı, Saygı Duruşu ve İstklal Marşı'nın okunmasının akabinde ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Karakuş'un açılış konuşmasıyla başladı. Selçuk Karakuş'un açılış konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve Milli Eğitim Bakanlığı İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman Akgül birer konuşma gerçekleştirdi.

Mesleki eğitimde yeni gelişmeler, bu gelişmelerin işletmeler sunduğu fırsat ve faydaların sektör temsilcilerine aktarıldığı tanıtım toplantısının devamında, Millie ğitim Bakanlığı'nda görevli Öğretmen Okan Doğan’ın Mesleki Eğitim Merkezi programının tanıtım filmi ve Mesleki Eğitim Merkezleri konulu sunumu ile devam etti.

Toplantı soru ve cevap bölümüyle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.