Şanlıurfa'da "Baharın Türküsü" Konseri Düzenlendi

Şanlıurfa Devlet Türk Halk Müziği Sıra Gecesi Topluluğu, Şair Nabi Kültür Merkezi'nde "Baharın Türküsü" adlı muhteşem bir konserle izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Kültür Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 23:27:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Konserde, birbirinden güzel türküler coşkulu bir şekilde seslendirildi ve izleyiciler türkülere eşlik ederek keyifli dakikalar yaşadılar.

Konserde saz sanatçıları Barış Acet, Enes Canses, İbrahim Yüzgen, Soner Çelik, Yusuf Akyurt, İbrahim Ocakoglu ve Yunus Deniz göz kamaştırıcı performanslar sergilerken, Sedef KOÇAK ve İshak DEMİR ise güçlü sesleriyle türkülere hayat verdiler.
"Baharın Türküsü" konseri, Şanlıurfa'nın zengin müzik kültürünü ve geleneklerini izleyicilerle buluşturarak büyük beğeni topladı. Konserin ardından izleyiciler sanatçıları uzun süre alkışlarla uğurladılar.
Koro Müdürü Mehmet Kılıç yaptığı açıklamada, “ Koromuz periyodik olarak solo ve koro konserleri vermektedir. Müziksever ,Şanlıurfa’lı hemşerilerimizi aramazıda görmekten mutluluk duyuyoruz. Yeni konserlerimizde de hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.