Fatih Erbakan’dan Şanlıurfa’da Yavuz Ailesine Taziye Ziyareti
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, merhum İsmail Yavuz’un ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
GÜNCEL
Yayın: 13 May 2025 - Tuesday - Güncelleme: 13.05.2025 22:28:00
Editör -
C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 42 sn.

Erbakan, taziye evinde merhumun yakınlarıyla bir araya gelerek başsağlığı dileklerini iletti.
Şanlıurfa’ya gelişi sırasında partililer tarafından karşılanan Erbakan, merhum İsmail Yavuz’un şehrin sevilen isimlerinden biri olduğunu belirterek, “Rahmetli İsmail Yavuz kardeşimizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisi, çevresinde sevilen, saygı duyulan bir insandı. Ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Bugün burada bulunma sebebim, bu acıyı paylaşmak ve aileye taziyelerimizi sunmaktır,” ifadelerini kullandı.
Taziye evinde Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından dualar edildi. Fatih Erbakan, taziye sonrası kısa bir süre daha kentte kalarak bazı temaslarda da bulundu.
Yorumlar (0)