Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Şanlıurfa’ya Geliyor
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Avukat Emre Yemez, yarın Şanlıurfa'ya geliyor.

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Şanlıurfa Demokrat Parti İl Teşkilatı ziyaret edilecek. Sabah kahvaltısı ise parti il binasında teşkilat mensuplarıyla birlikte gerçekleştirilecek.
Ardından saat 11.00 civarında, Demokrat Parti Haliliye İlçe Başkanı merhum Salih Soydaş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunulacak. Ziyaret, Eyyüp Nabi Mahallesi’nde bulunan Karakeçi Baleki Taziye Evi’nde yapılacak.
Taziye sonrası, Hz. Eyyüp Peygamber Makamı’na da bir ziyaret gerçekleştirecek olan heyet, daha sonra Balıklıgöl ve Hz. İbrahim Peygamber Makamı’nı da ziyaret edecek. Bu kapsamda, bölgedeki esnaflarla da bir araya gelinmesi planlanıyor.
Ziyaret programı kapsamında akşam saatlerinde Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Şanlıurfalı hemşehrimiz Avukat Rıfat Kara ve yine Şanlıurfalı Avukat Seda Yıldız’ın Karaköprü Hayriye Sultan Düğün Salonu’nda saat 19.30’da düzenlenecek olan düğün törenine katılım sağlanacak. Genel Başkan Gültekin Uysal, çiftin nikah şahidi olacak.
Düğün merasiminin ardından heyet, kara yolu ile Gaziantep’e hareket edecek.