Şanlıurfalı Hüseyin Karabulut "Ayno" Klibiyle Gönülleri Fethetti

Şanlıurfa'nın ünlü sanatçılarından Hüseyin Karabulut, yeni çalışması "Ayno" klibini sevenleriyle buluşturdu.

Sanat Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 17:59:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Karabulut, yeni klibiyle ilgili yaptığı açıklamada, 20 yıllık sanat hayatında her çalışmasının kendisi için bir heyecan olduğunu vurguladı. İkinci albümü, beşinci single'ı ve dördüncü klibini dinleyicilerine sunmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Hüseyin Karabulut, önceki çalışması "Kime Güveneceksin" eserine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederken, "Ayno" adlı yeni eserinin de özellikle düğünlerde vazgeçilmez olacağını söyledi. Çiftetelli ritmiyle eğlenceli bir parça hazırladığını dile getiren sanatçı, eserin dinleyiciler tarafından beğenileceğinden emin olduğunu ifade etti.

Sanatçı ayrıca, bu çalışmada kendisine maddi ve manevi destek olan dostlarına ve büyüklerine de özel teşekkürlerini iletti. Özellikle Serhat Çay, İsmail Çiftçi, Adnan Oğuz, Fevzi Kaymaz, Aziz Çayırcıoğlu, Mustafa Dedecan, Ömer Abacı, Dr. Turgay Yüksel, Osman Yüksel, Nihat Kesik, Hasan Bağış, Mehmet Şimşeksoy, Hüseyin Doğanoğulları, Derviş Demirsoya, İbrahim Emlikoğlu, İbrahim Tumul, Lokman Beyaz, Yusuf Örenler, Sefa Yürkel, İsmail Kadı, sanatçı dostu Musa Aslanyürek ve İsmet Gümüş'e desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ayrıca klibinde kendisine eşlik eden Neslihan Hanım’a, kardeşi Amigo Ehöet ve oğluna, yönetmen Cengiz Temel ile Tekin Sayan'a da minnettar olduğunu belirten Karabulut, dinleyicilerden eserini paylaşarak yorum yapmalarını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.