Şanlıurfa'da Dün Fırtına ve Sağanak Yağış Etkili Oldu

Şanlıurfa’da dün beklenen sağanak yağış ve fırtına etkisini gösterdi.

GÜNCEL Yayın: 18 Temmuz 2025 - Cuma - Güncelleme: 18.07.2025 19:16:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Valilik, Meteoroloji İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumlardan yapılan uyarıların ardından yağış, ikindi saatlerinde kent genelinde bölgesel olarak etkili olmaya başladı.Özellikle Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde şiddetli rüzgârla birlikte bastıran sağanak, kısa süreli su birikintilerine ve taşkınlara neden oldu. Dün Saat 16.00 sıralarında çekilen görüntülerde, yağmurla birlikte etkisini artıran fırtına kameralara yansıdı. Sert esen rüzgâr, zaman zaman görüş mesafesini düşürürken, çalışanlar zor anlar yaşadı.

Tarım arazilerinde ise yağışla birlikte toprak suya doyarak çiftçinin yüzünü güldürdü. Ağaçlar ve ürünler bolca su alırken, herhangi bir zarara dair resmi bir açıklama bildirilmedi.

Uzmanlar, önümüzdeki günlerde de aralıklarla yağışların devam edeceğini belirterek, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları çağrısında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.