Haliliye''de Karla Mücadele Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi, kent genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Belediye ekipleri bir yanda karla mücadele ederken, diğer yandan da çorba ikramı ile vatandaşların yanında oluyor.

GÜNCEL Yayın: 31 Aralık 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 31.12.2025 17:11:00
Editör - Mehmet Coşkun
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine bağlı ekipler, ilçe merkezi ile kırsal mahallelerde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İş makineleriyle yürütülen çalışmalar kapsamında yolların yanı sıra yaya kullanım alanlarında da biriken karlar temizleniyor.

 

Kaldırımlarda yapılan temizlik çalışmalarıyla özellikle yayaların güvenliği ön planda tutulurken, ekipler olası buzlanmalara karşı da önlem alıyor. Sahada görev yapan personel, hava koşullarına rağmen koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 

Öte yandan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler de soğuk havada vatandaşları yalnız bırakmıyor. 18 Mart Çanakkale Caddesi’nde kurulan ikram noktalarında vatandaşlara sıcak çorba dağıtılarak hem içleri ısıtılıyor hem de dayanışma örneği sergileniyor.

 

Haliliye Belediyesi, kar yağışının etkisini sürdürdüğü sürece tüm birimleriyle sahada olmaya ve vatandaşların yanında yer almaya devam edeceğini bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.