Viranşehir Belediyespor-1922 Konyaspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

TFF 3. Lig'in 2. haftasında oynanacak olan Viranşehir Belediyespor-1922 Konyaspor maçının biletleri bugün satışa çıktı.

Yayın: 13 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 13.09.2024 21:47:00
Editör - Mehmet Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Uzun yıllar aradan sonra Viranşehir’in 3. Lig özlemini bitiren Viranşehir Belediyespor, taraftarının önünde ilk maçına çıkıyor. TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Viranşehir Belediyespor, ligin 2. Haftasında 1922 Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. 15 Eylül Pazar günü saat 15.30’da Bahçelievler Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Viranşehir Belediyespor’a maddi anlamda destek olmak için bu maçın biletleri maraton 200 TL, tribün ve kale arkası 50 TL olarak belirlenirken, biletlerin Spor Kompleksi, Bilgi Evi ve Kültür Merkezi’nden temin edilebileceği belirtildi.
Viranşehir Belediyespor’dan yapılan açıklamada, “Tüm halkımızı, takımına destek vermek ve maçı birlikte izlemek için stadyuma bekliyoruz”  çağrısı yapıldı. 
Bu arada Viranşehir Belediyespor ile 1922 Konyaspor arasındaki mücadeleyi Ankara Bölgesi hakemlerinden Giray Şaylan yönetecek. Şaylan’ın yardımcılıklarını da Selim Göksu ve Okan Delier  yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Ömer Faruk Kılıç görev alacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.