Harran Üniversitesinde TÜBİTAK ARDEB Projeleri Konusu İşlendi

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Kariyer Buluşmaları-2 etkinliği yapıldı.

Spor Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 21:43:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


Harran Üniversitesi Proje Geliştirme ve Danışma Koordinatörü Doç.Dr. Sertan Çevik’in konuşmacı olarak katıldığı "TÜBİTAK ARDEB Projeleri" konulu panelin moderatörlüğünü İİBF Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Ömer Faruk Demirkol yaptı.

Panelin açılışında Doç.Dr. Ömer Faruk Demirkol, Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’nun TÜBİTAK Projelerini Harran Üniversitesinin tüm kesimlerine yayma ve proje sayısını artırma hedefi doğrultusunda son dönemde bu alanda büyük başarı sağlandığını, Doç.Dr. Sertan Çevik tarafından proje kampları, eğitimler ve panellerin  düzenlendiğini, kendisinin de proje eğitimi ve proje kampına katıldığını ve faydasını gördüğünü belirtti. 
Bu tür etkinliklerinin yaygın etkisini artırmak ve TÜBİTAK Projeleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla bu paneli düzenlediklerini sözlerine ekledi.

Soru-cevap şeklinde gerçekleşen panelde Doç.Dr. Sertan Çevik, tüm alanlardaki TÜBİTAK Projeleri ile Sosyal Bilimler alanındaki Projelerde Harran Üniversitesine ait istatistiki bilgiler, verilen eğitimler, proje bütçeleri, TÜBİTAK ARDEB Projelerinin aşamaları, proje türleri vb konulardaki soruları yanıtladı.

Verimli ve keyifli geçen panel, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. İbrahim Yenigün, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Okan Çolak, RTV Bölüm Başkanı ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç.Dr. İbrahim Halil Yaşar ve Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Ali Çullu’nun değerlendirme konuşmaları ve Doç.Dr. Sertan Çevik ‘e belge takdimi ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.