Haliliye'de Ekipler Gece Kar Nöbetini Sürdürdü

Şanlıurfa’da etkisini gösteren kar yağışının ardından Haliliye Belediyesi, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için çalışmalarını gece boyunca sürdürdü.

GÜNCEL Yayın: 23 Ocak 2026 - Cuma - Güncelleme: 23.01.2026 16:57:00
Editör - Mehmet Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ekipler, kar küreme ve tuzlama mesaisine kesintisiz devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla sahada görev yapan Fen İşleri, Kırsal Hizmetler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem ilçe merkezinde hem de kırsal mahallelerde koordineli şekilde çalışıyor. İlçe genelinde sokak ve kaldırımların yanı sıra hastane girişleri ve bahçeleri gibi kamu alanlarında yoğun bir şekilde tuzlama ve yol açma çalışmaları gerçekleştiriliyor.

 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Çevre Koruma Ekibi de olası tehlikelere karşı sahada yer aldı. Ekipler, kar yağışı nedeniyle kırılma riski bulunan ağaç dallarını TEDAŞ ekipleriyle birlikte budayarak olası zararların önüne geçti. Gece boyunca sürdürülen çalışmalar, gün boyu da devam etti. Dün gündüz saatlerinde başlayan ve kesintisiz devam eden özverili çalışmalar vatandaşlardan da tam not alıyor.

 

 

Haliliye Belediyesi, vatandaşlara zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları uyarısında bulunarak, trafiğe çıkacak sürücülerin kış lastiği ve zincir gibi donanımlarla yola çıkmaları gerektiğini hatırlattı. Ayrıca, vatandaşlar olası taleplerini ve ihbarlarını 444 22 63 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezi üzerinden iletebiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.