Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa Mitingine Dev Katılım

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa'da düzenlenen mitingde konuştu. Erbakan: Mehmet Kasım Gürpınar ile Şanlıurfa'nın yeniden milli görüş belediyeciliği ile buluşacağını ifade etti.

Siyaset Yayın: 23 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 23.03.2024 21:22:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada;40 yıl sonra 31 Mart'ta 2024'te tekrar Milli Görüş belediyeciliği ile buluşacağını belirterek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın yönetiminde Milli Görüş belediyeciliğinin başlayacağını söyledi.

Genel Başkan Erbakan, Emeklilerimizin geçim sıkıntısı gün geçtikçe artıyor. "10 bin lira emekli maaşını elinizi vicdanınıza koyun düşünün. Emekliler bayram gelecek diye korkuyor. 'Torunum gelirse nasıl harçlık vereceğim diye. Bu hale gelmiş emekli vatandaşlarımız.

5 kişilik bir aile 3 tek hurma, çeyrek pide, sahurda yine aynısını yapacak. 5 kişilik ailenin aylık masrafı 11 bin liraya geliyor. Gerçekten de söylerken utanıyorum.

“Yıllık faize verilen ücret 1.25  trilyon üzerinde. Faiz, iktidarın şatafatlı yaşamına ve vergi muafiyeti yapılan holdinglere gidiyor.  Bu parayla Türkiye’deki çiftçilerin borcunu 2 buçuk kere ödenebilir" dedi.

 Şanlıurfa'da düzenlenen mitingde konuşan Erbakan, Partisinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın seçimi kazanacağını Şanlıurfa'nın yeniden Milli görüş belediyeciliği ile yönetileceğini ifade etti. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.