Şanlıurfa’da 4 Mahalle Muhtarına Tepki Çeken Davranış

Şanlıurfa’da 4 mahalle muhtarı, mahallelerinde yaşayan vatandaşların sorunlarını iletmek amacıyla Şanlıurfa Telekom Müdürlüğü’ne gitti.

GÜNCEL Yayın: 13 Ağustos 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 13.08.2025 20:20:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 27 sn.
Google News

İddiaya göre, muhtarlar görüşme talebinde bulundukları Teknik Operasyonlar Yöneticisi İbrahim Köseler tarafından azarlanarak, kurum kapısı yüzlerine kapatıldı.

Yaşanan olay, hem muhtarlar hem de vatandaşlar arasında tepkiye neden oldu. Mahalle temsilcileri, vatandaşların sorunlarının çözümü için kurum yetkilileriyle iletişim kurmanın en doğal hakları olduğunu belirterek duruma sert tepki gösterdi.

Olayla ilgili kurum yetkililerinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.