Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünden Sistem Arızasıyla İlgili Açıklama

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hastane Bilgi Yönetim Sistemi’nde oluşan arıza nedeniyle, basın açıklaması yaptı.

Sağlık Yayın: 09 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 09.05.2024 15:34:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle:

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hastane Bilgi Yönetim Sistemi’nde oluşan beklenmedik donanımsal bir arızadan dolayı hasta kayıtları acil ve polikliniklerde manuel olarak alınmaktadır. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve ilgili sistem firma yetkilileri tarafından oluşan sistemsel aksaklık giderilmeye çalışılmaktadır. Acil durumlarda herhangi bir aksaklığa mahal verilmeden muayene ve tedavileri acil servislerde yapılmaktadır. Polikliniklerde kayıtlar manuel olarak yapılacağından muayene olmaya gelen vatandaşlarımızın muayenelerinde gecikmeler olabilecektir. Bu süre zarfında hastalarımızın duyarlı olmaları gerekmektedir

Kısa sürede aksaklıkların giderilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir, Kamuoyuna duyurulur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.