Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu, Köy Okullarını Ziyaret Etti

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte köy okullarına yönelik ziyaretlerine başladı.

Eğitim Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 18:10:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Sultanoğlu'nun ilk durağı, KADEM Derneği Şanlıurfa Şubesinin destekleriyle güzelleşen Yolbilir İlkokulu oldu.

Vali Hasan Şıldak'ın eşi Fatma Nur Şıldak'ın da katıldığı ziyarette, Yolbilir İlkokulu öğrencileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Öğrencilerin eğitim hayatlarına dair merak ettikleri sorular yanıtlanırken, gelecek planlamaları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret kapsamında öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve hediyeler verildi.

Sultanoğlu'nun ziyaretleri, Eyyübiye ilçesine bağlı Sarınca, Tekyamaç ve Payamlı İlkokulları ile devam etti. Bu okullarda da öğrencilerle, öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri hakkında bilgi aldı. Okul bahçelerinde ve sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Sultanoğlu, öğretmenler odasında ise okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek görü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.