Karaköprü'deki Kurslarda Kadınlar Meslek Öğreniyor

Karaköprü Belediyesinin açtığı KARAMEK kursları ile kadınlar boş zamanını mesleki eğitim alarak değerlendiriyor.

Sanat Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 14:25:00
Editör - Mehmet Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren kurslar yoğun ilgi görüyor. Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında kadınlara yönelik açılan kurslarda kadınlar hem meslek ve el sanatı öğreniyor hem de ürettikleriyle aile bütçesine katkı sağlıyorlar.

Karaköprü Belediyesi Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezi ve 4. Murad Kültür Merkezi’nde açılan dikiş-nakış ve mefruşat kurslarında el becerilerini geliştirip mesleki edinim kazanan kadınlar aile bütçelerine de katkıda bulunuyor.

Kurslara devam eden kadınlar, zamanlarını verimli değerlendirmelerine katkı sağlayan Karaköprü Belediyesine teşekkür ederek verilen hizmetten çok memnun olduklarını belirttiler.

Öte yandan KARAMEK kursları Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezi, Seyrantepe 4. Murad Kültür Merkezi ve Atakent Kurs Merkezinde devam ederken kurslara katılmak isteyen vatandaşlar www.karamek.com üzerinden başvuru yapabilirler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.