Karacadağ Kayak Merkezinde Kayak Sezonu Başladı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin tek kayak merkezi olan ve kış turizmi açısından büyük önem taşıyan Karacadağ Kayak Merkezinde kayak sezonu başladı.

Spor Yayın: 14 Şubat 2025 - Cuma - Güncelleme: 14.02.2025 18:06:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kayak merkezi yoğun kar yağışının ardından vatandaşların uğrak noktası haline geldi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, vatandaşların güvenli bir şekilde kayak merkezine gidip gelebilmeleri için tüm ekiplerini sahaya sürdü. Kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ederken, ulaşımın aksamaması için ekipler büyük çaba harcadı.

 

İş makineleriyle dondurucu soğuğa rağmen yolları açmak için adeta seferber olan Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, yolda mahsur kalan araçları Jandarma ekipleri ile birlikte kurtararak kayak merkezine ulaşmalarını sağladı.

 

Bölgeye günübirlik gelen vatandaşlar, temiz havada kızaklarla kaymanın ve kartopu oynamanın keyfini çıkardı. Çevre illerden vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Karacadağ Kayak merkezinde havalar soğuk ancak keyifler yerindeydi.

 

Karacadağ Kayak Merkezi’nde kayak keyfinin tadını çıkaran vatandaşlar, sağlanan ulaşım hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne ve görev yapan ekiplere teşekkür etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ekipleri ise kış boyunca ulaşımın aksamaması ve vatandaşların güvenliğini sağlamak adına çalışmaların aralıksız sürdürecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.