Haliliye'de TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Açıldı

Haliliye Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Süleymaniye MTAL'deki TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Açıldı.

Bilim Yayın: 07 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 07.05.2024 23:02:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Türkiye'nin ikinci yüzyılını aydınlatacak bilim ve teknoloji hamlesinin öncüsü olacak öğrencilerin projelerini yerinde incelemek üzere Haliliye Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Süleymaniye MTAL'deki TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarını ziyaret etti.

Fuarlarda sergilenen birbirinden ilgi çekici ve yenilikçi projeleri inceleyen Sultanoğlu, öğrencilerden ve danışman öğretmenlerden bilgi aldı. Öğrencilerin coşkusuna ve projelerine hayran kaldığını ifade eden Sultanoğlu, "Geleceği ve dünyayı iyileştirecek, geliştirecek fikirlere sahip öğrencilerimiz var. Bu durum, ülkemiz için büyük bir şans ve gurur kaynağıdır." dedi.

Sultanoğlu, Türkiye'nin ikinci yüzyılında ülkemizi aydınlığa çıkaracak fikir sahibi, düşünebilen ve üretebilen bir neslin yetişmesinde en önemli rolü üstlenen öğretmenlere de teşekkür etti. Öğretmenlerin özverili çalışmaları ve emeğinin bu başarıda büyük payı olduğunu vurgulayan Sultanoğlu, "Öğretmenlerimiz, geleceğin bilim insanlarını ve mühendislerini yetiştiren kahramanlarımızdır." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.