Şanlıurfa Fuar Merkezi'ndeki Fuar İlk Gününde Boş Kaldı!

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nde bugün açılan fuarın ilk gününde beklenen ilgi görülmediği belirtildi. Bu durum, organizasyonu yapan Gold Fuar isimli firmayı eleştiri oklarının hedefi haline getirdi.

Spor Yayın: 04 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 04.05.2023 23:43:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Katılımcılar ve yerel firma yetkilileri, Gold Fuar'ın fuarın tanıtımı ve ziyaretçi çekmek için yeterli çalışmaları yapmadığını, dolayısıyla fuarın ilgi görmemesine sebep olduğunu belirtiyorlar.

Bu eleştiriler, fuara katılan ulusal ve uluslararası firmaların on binlerce lira ödediği düşünüldüğünde daha da önem kazanıyor.

Fuarda yer alan katılımcılar, ilk günden mağdur olduklarını ve düşük ziyaretçi sayısının kendilerini olumsuz etkilediğini dile getirdiler. Yerel firma yetkilileri ise, Gold Fuar'ın fuarın tanıtımı ve organizasyonu konusunda yeterli çaba göstermediğini ve bu nedenle ziyaretçi sayısının beklenenden düşük olduğunu vurguladılar.

Fuarın, 7 Mayıs tarihine kadar devam etmesi planlanıyor. Ancak, organizasyonu yapan Gold Fuar'ın, katılımcıların ve yerel firma yetkililerinin eleştirilerini dikkate alarak daha iyi bir çalışma yapması gerekiyor. Aksi takdirde, fuarın geri kalan günlerinde de düşük ziyaretçi sayısı devam edebilir ve fuara katılan firmalar zarar görebilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.