Birecik Kaymakamı Duman,Tekstil Fabrikasını Ziyaret Etti

Birecik İlçe Kaymakamı Kadir Duman ilçenin Meydan Mahallesinde faaliyet gösteren, yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlayan ve birçok markaya özel üretim yapan Tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Spor Yayın: 28 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 28.09.2021 19:53:53
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

İşletme hakkında Mayser Tekstil’in sahibi Mehmet Karayel’den bilgi alan Kaymakam Duman, fabrikadaki kesim, dikim, ütü ve paketleme bölümlerini gezip, üretim süreci hakkında bilgi alarak, çalışan işçilere kolay gelsin dileklerinde bulundu.

Ardından Birecik OSB’de 5000 m2’lik alana da yatırım yapan ve 300 kişiye daha istihdam sağlamayı hedefleyen Mayser Tekstil’in OSB’deki fabrikasını da ziyaret eden Birecik İlçe Kaymakamı Kadir Duman, yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlçemizdeki yatırımlarından dolayı işadamı Mehmet Karayel ile çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Kaymakam Kadir Duman, üretim yaparak ilçenin istihdamına ve ekonomisine katkı sağlayan girişimcilerin her zaman yanında ve destekçisi olacaklarını dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.