Eyyübiye’de 625 Eve Doğalgaz Desteği Verildi

Eyyübiye'de maddi imkânsızlıklar nedeniyle evlerine alamayan dogalgaz 625 ailenin kombi, radyatör, dogalgaz tesisatı ve gaz açma bedelleri Eyyübiye Belediyesi tarafından sağlanmaya başladı.

Spor Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 21:18:00
Editör - Mehmet Coşkun
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Eyyübiye Belediyesi’nin 25 milyon TL kaynak temin ettiği proje kapsamında, muhtaçlık kriterleri doğrultusunda belirlenen 625 evin doğalgazla buluşması çalışmalarını denetleyen Başkan Mehmet Kuş, ailelerle görüşerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Belediye meclis üyesi adayları ve projeyle ilgili birim sorumlularıyla birlikte doğalgaz tesisatı çekilip, kombi ve radyatörleri bağlanan haneleri ziyaret eden Başkan Mehmet Kuş, dezavantajlı ailelerin yanında durmaya, her türlü sıkıntılarını çözmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Kuş, şunları dile getirdi:

Eyyübiye’ye doğalgazı getirdik ama dezavantajlı ailelerimiz vardı. Eski tabirle yeşil karttan, sosyal yardımlaşmadan istifade eden ailelerimiz evlerine kombi alamıyor, petekleri döşeyemiyorlardı. Bu insanlar bize, ‘Başkanım sağolun, doğalgazı getirdiniz ama bizim ne kombi ne de petek alabilecek durumumuz var’ demişlerdi. O gün de yüreğimiz sızlamıştı. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk, Eyyübiyemizde 625 hanemize hem petek hem de kombi sözü vermiştik. Şu anda onlarca evimiz hem kombisine hem peteğine kavuştu. Hızlı bir şekilde bu evlerimizi doğalgazla buluşturacağız. İnşallah kışın soğuğunda yürekleri ısıtmış olacağız.  Onlar bize dua edecek biz de Cenab-ı Mevlam’ın rızasını kazanacak, merhametine nail olacağız. İnşallah bu projemiz yıllara sari olarak devam edecek. Gerçekten Eyyübiye dezavantajlı bir bölge. Nerede dezavantajlı bir aile görsek elimizi uzatacağız. Hem kombilerimiz hem peteklerimiz ailelerimize hayırlı olsun.

Böylesi hayırlı bir hizmetin Ramazan ayında yapımına başlanmasının da güzel bir tevafuk olduğunu ifade eden Başkan Kuş, “İnşallah Cenab-ı Mevlam ailelerimizin yapacakları duaları dergahında kabul eyler ve bizleri de muzaffer eyler” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.