Başkan Canpolat, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Yavuz Selim, Ahmet Yesevi, Devteyşti ve Karşıyaka Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 18:22:00
Editör - Mehmet Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi destek ziyaretlerini sürdüren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle gezilerine Yavuz Selim, Ahmet Yesevi, Devteyşti ve Karşıyaka Mahalleleriyle devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK adaylar için destek isteyen Başkan Mehmet Canpolat, ilk olarak Yavuz Selim Mahallesinde Savacak Ailesinin düzenlediği mahalle toplantısına katıldı. MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir’in eşlik ettiği toplantıda Başkan Canpolat, mahalle sakinlerine hitap etti.

 

“Haliliye’mize ne kadar hizmet etsek azdır. Hangi toplantıya ya da eve gitsek, hangi caddede yürüsek, Allah’a hamd olsun vatandaşımız bizleri bağrına basıyor” diyen Başkan Canpolat, şu ifadeleri kullandı: “Allah’ın izniyle biz sizlere efendi olmaya değil, sözümüzün eriyiz, hizmetkar olmaya geldik. Biz AK Parti olarak hizmetlerimizle sizlerin gönüllerinde, dualarında yer alıyoruz. İfade ettiğim gibi AK Parti demek hizmet demek, Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanıyla, milletvekiliyle, büyükşehir belediye başkanıyla, ilçe başkanlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde hizmet demektir. Bölgemizi güzelleştirmek adına bu şahıs, bu belediye başkanınız, bu hizmetkarınız elinden genel her türlü gayreti büyükşehir belediye başkanımız başta olmak üzere bakanımızla, vekillerimizle bölgemiz için her türlü gayreti gösterdiğimizi ifade etmek isterim. Sizlerden 31 Mart’ta çok güçlü bir destek bekliyoruz. Sizlerden AK Parti adına, Recep Tayyip Erdoğan adına, büyükşehir adına, ilçelerimiz ve meclisimiz adına sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz. Sizleri Allah’a emanet ediyorum, sağ olun var olun.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.