23 Nisan Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışmalarında Dereceye Girenler Belli Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. Yıl dönümü kutlama törenleri kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında ilimizi temsil edecek öğrenciler belli oldu.

Kültür Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 16:18:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Resmi ilkokullar arası resim yarışmasında Karaköprü Şehit Sedat Sağır Ortaokulu 8/İ sınıfı öğrencisi Zeynep Sude Şirin, resmi ortaokul ve imam hatip ortaokulları arasında düzenlenen resim yarışmasında Birecik 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi Mehmet Sait Oğuzbey ve kompozisyon yarışmasında Hilvan Hoşin İmam Hatip Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencisi Elif Nur Günteki birinci olarak ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Dereceye giren öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan değerlendirmelere katılacak. Milli Eğitim Bakanlığı seçici kurulu tarafından eserler arasında yapılacak değerlendirme sonucunda dereceye giren eserler ödüllendirilip, TBMM'de sergilenecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.