Vali Şıldak Okul İdarecileri ile Bir Araya Geldi

Şanlıurfa’da eğitime çok yönlü bir bakış açısıyla yaklaşım sergileyen Vali Hasan Şıldak, bu kez okul idarecileri ile bir araya geldi.

Eğitim Yayın: 27 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 27.09.2024 00:31:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
İdarecilere seslenen Vali Şıldak, “Çocuklarımız için bir eğitimci olduğu kadar koruyucu ve yönlendirici rolünüzü daha da ön plana çıkarmanızı istiyorum” diyerek seslendi. 
 
Şanlıurfa eğitimi ile ilgili her türlü konuyu birebir yakından takip eden ve eğitim seferberliğini kararlılıkla sürdüren Vali Hasan Şıldak, 62 proje okulunun müdürleri ve müdür yardımcıları ile toplantı gerçekleştirdi. Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda idarecilere seslenen Vali Şıldak, her okul için ayrı ayrı başarı performansı, öğrenci ve aile memnuniyeti ile gelişim gibi tüm konuları yakından izlediklerini ifade etti. 
Okullarda gerekli bakım, onarım ve ilgili tadilatlarla ilgili sorunların tamamlanarak aşılması ve öğrenci eğitim kelitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmalara yoğunlaşılması gerektiğini vurgulayan Vali Şıldak, “Şanlıurfa’da eğitim bizim için ilk gündem maddesi. İl merkezinden en kırsaldaki okulumuza kadar tüm eğitim kurumlarımızın analizini çıkardık ve eğitimde daha iyi bir Şanlıurfa gençliği için el ele vermeye, elimizden geleni değil her zaman elimizden gelenin daha da fazlasını yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İdarecilerimizin de bu konuda hassasiyet içerisinde olmasını istiyoruz. İdarecilerimiz çocuklarımızın okuldaki eğitimlerinden ilgilendiği gibi okul çevresinde de birer gözetmen olmaları gerekiyor. Eğitim yuvalarımızda ve çevrelerinde kesinlikle olumsuz bir yaklaşım sergilenmesini istemiyoruz. Okul idarecilerimiz öğrencilerimizin aynı zamanda birer koruyucusu gibi hareket etmeli. Birer aile ortamında, başarıyı hedefleyen ve kendi aralarında eğitim başarısı yönünde rekabetçi okullar istiyoruz” dedi. 
Okulların önceki eğitim yılındaki çalışmaları ve akademik başarı durumları ile yeni eğitim yılındaki hedeflerinin değerlendirildiği toplantıda okul idarecilerinin talep ve önerilerini de dinleyen Vali Şlıdak, ilgili sorunların çözümüne yönelik ivedilikle harekete geçileceğini de sözlerine ekledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.