Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu, Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Şanlıurfa'yı eğitimde en üst noktalara ulaştırmayı hedefleyen Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU okul ziyaretlerine devam ediyor.

Eğitim Yayın: 25 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 25.09.2024 18:17:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Eyyübiye Hacı Bayram İlkokulu'na gerçekleştirilen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU , okulun eğitim öğretim faaliyetleri hakkında kapsamlı bir bilgi alışverişinde bulundu. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Asım SULTANOĞLU, öğretmenlerle bire bir görüşerek okulun güçlü yönleri ve geliştirilmesi gereken alanlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Öğretmenlerimizin okulun fiziki koşulları, eğitim materyalleri, teknolojik altyapı ve öğrenci destek hizmetleri gibi konulardaki taleplerini dikkatle dinleyen SULTANOĞLU, bu taleplerin en kısa sürede karşılanması için gerekli adımların atılacağını belirtti. Okulun enerjisi ve öğrencilerin öğrenme heyecanı, Müdür SULTANOĞLU 'nu oldukça etkiledi. Ziyaret sırasında, okulun başarılı projeleri ve öğrencilerin katıldığı etkinlikler hakkında da bilgi alındı. Öğretmenlerin, öğrencilerin gelişimine gösterdikleri özveri ve okul yönetimine olan güvenleri, Müdür SULTANOĞLU 'nu duygulandırdı. Eğitime verdiği önemle bilinen İl Milli Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU, Eyyübiye Hacı Bayram İlkokulu'na gerçekleştirdiği ziyaretle, okulun daha da gelişmesi için gereken desteği vermeye devam edeceğini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.