Türkiye’den Çin’e 4. Başkonsolosluk

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, Çin’in Çengdu kentinde, Çin’deki 4. Başkonsolosluğumuzun açılmasının planlandığını söyledi.

Spor Yayın: 23 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 23.09.2021 22:03:37
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen Çin’deki 4. Başkonsolosluğumuzun açılması planlanan Çengdu’da görüşmeler gerçekleştirdi. Sichuan Eyalet Valisi Huang Qiang ile Sichuan-Türkiye ve İstanbul-Chengdu uçuşları başta olmak üzere ikili ilişkilerin çeşitli veçhelerinin ele alındığı belirtildi.

ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, Çengdu ziyaretinde Vali Yardımcısı Li Yunze, Eyalet Hükümeti Genel Sekreteri Hu Yun, Dış İlişkiler Ofis Genel Direktörü Cui Zhiwei, Sichuan Havayolları Başkanı Li Haiying ve Sichuan Eyaleti Havaalanı Grubu Başkan Yardımcısı Sun Shaoqiang ile bir araya geldiklerini, karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını ve Türkiye ile Çin arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkilerin her geçen gün çok daha iyiye gittiği konusunda hem fikir olduklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.