Siverek Kaymakamı Gölbaşı'ndan Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı Yayınladı.

Eğitim Yayın: 06 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 06.09.2021 19:42:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı'nın 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı Şöyle:

Kıymetli hemşerilerim,

            Saygıdeğer öğretmenler,

            Sevgili öğrenciler, değerli velilerimiz,

        Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında çeşitli tedbirler alarak virüsün bulaş hızının önlenmesi ve kontrol altına alınması için mücadele etmektedir. Bu anlamda alınan tedbirlerin etkinliği ve aşılama oranındaki artış ile beraber uzun bir süre uzaktan eğitim ile eğitimlerini sürdüren öğrencilerimiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminde yüz yüze eğitimlerine başlayacaktır.

        İlçemizde yüz yüze eğitim sürecinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin herhangi bir problemle karşılaşmaması amacıyla Bilim Kurulunca hazırlanan Salgın Önleme Rehberi doğrultusunda gerekli tedbirleri almak suretiyle okullarımızı eğitime hazır hale getirerek öğrencilerimizin heyecanlarına ortak olmaya çalıştık.

Bu anlamda; uzun soluklu eğitim yolculuğumuzun en önemli ayağını oluşturan velilerimizden salgın kapsamında alınan tedbirlere riayet etmelerini, öğrencilerimize bu anlamda örnek olmaları ve aşılarını olmamış velilerimizin en kısa zamanda aşılarını olmalarını talep etmekteyiz.

Bu vesile ile 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının başta öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere bütün velilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.