Siverek’in Kırsal Mahallelerinde Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor

Siverek Belediyesi elverişli devam eden mevsim koşullarını değerlendirerek ilçe kırsalında yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Yayın: 15 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 15.09.2021 16:10:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ilçenin farklı noktalarındaki kırsal mahallelerde planlanan program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

Daha rahat bir ulaşım için yaklaşık 20 farklı noktada çalışma yürüten ekipler, bazı mahallelerde ise yol yapım çalışmalarını tamamladı.

Onlarca iş makinesi ve personel ile mesai mefhumu gözetmeden çalışan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, aciliyet arz noktalara ise anında müdahale ediyor.

Siverek ilçesinin geniş ve dağınık bir kırsala sahip olduğunu belirten Kırsal Hizmetler Müdürü Erkan Aslanparçası, “Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü olarak yaklaşık 658 mahalle ve sokağa sahibiz ki bu ciddi bir rakam. Çok geniş bir yol ağından söz ediyoruz. Bütün bunlara aynı anda ulaşmak mümkün olmadığı için bir plan dahilinde çalışıyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın mahalle içi yol yapım çalışmalarına önem verdiğini dile getiren Aslanparçası, şu ifadeleri kullandı: “Başkanımızın da talimatıyla ekip ve araç sayımızı arttırarak hummalı bir çalışma başlattık. Ekiplerimizin de özverili çalışmalarıyla kırsalımızın dört bir yanında çalışıyoruz. Önceliğimiz aciliyet arz eden ve nüfus yoğunluğu bakımından büyük olan mahallelerimiz olsa da tüm mahallelerimize yetişmeye gayret ediyoruz.”

Aslanparçası, ekiplerin çalışması tamamlanan mahallelerden zaman kaybetmeden başka mahalleye sevk edildiğini söyledi.

Mahalle içi yolları tamamlanan Söylemez Mahallesi sakinlerinden Zeynep Aytar, “Allah devletimizden razı olsun. Mahallemizde yapılan çalışmada herkese eşit davrandılar. Kimseye ayrıcalık tanımadan herkesin yolları yaparak tamamladılar. Yollarımızın yapılmasında emeği olan Milletvekilimiz Kasım Gülpınar ve Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’a teşekkür ediyorum. Bizi yazın tozdan, kışın çamurdan kurtardılar.” diye konuştu.

Yolunun yapılması için belediye başvurduğunu belirten bedensel engelli Mehmet Kanar, “Müracaat ettim ve olumlu karşılandı. Belediyemiz ekipleri gönderdi ve yolumuzun yapımına başlandı. Beni çamurdan kurtardılar. Vekilimiz Kasım Gülpınar Bey ve Başkanımız Ayşe Çakmak hanımefendiye teşekkür ediyorum, Allah kendilerinden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.