Şanlıurfa'da 6 Katlı Bina Çöktü

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde ağır hasar alan Şanlıurfa Merkez Atatürk Bulvarı Bamyasuyu Mahellesi 147. 3. Stat apartmanın olduğu 6 katlı bir bina çöktü.

Spor Yayın: 05 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.03.2023 16:47:00
Editör - C.Cahit Coşkun
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Şanlıurfa Merkez Atatürk Bulvarı Bamyasuyu Mahellesi 147. 3. Stat apartmanın büyük bir gürültüyle çökmesinin ardından ortalığı toz bulutu kaplarken, olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın da bulunduğu binada tedbir amaçlı hassas dinleme yapıldığı ve arama kurtarma çalışmalarının başlatıldı.

Şanlıurfa Valiliği resmi twittwr hesabından bir açıklamada bulundu.

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

 Haliliye ilçemizde Atatürk Caddesi üzerindeki ağır hasarlı bir bina yıkılmıştır. Her ihtimale karşı enkaz altında arama kurtarma çalışmalarımıza hızla başlanmış olup tüm ekiplerimiz olay yerindedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.