Milletvekili Aydınlık Birecik’te Okulların Açılış Törenine Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde hayırsever iş insanlarının katkılarıyla yaptırılan iki ortaokul ile bir anasınıfının açılış törenine katıldı.

Eğitim Yayın: 16 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 16.09.2021 22:12:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi Hastane Caddesi'nde Ruzkiye Çulcuoğlu Ortaokulu, Mehmet Faiz Sözmen Ortaokulu ve Türkan Erçetin Anasınıfı'nın açılışı nedeniyle, tören düzenlendi. Okulların açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Miktat Aydınlık, C.Cahit Coşkun, Ahmet Budak, İl Disiplin Kurulu Üyesi Hikmet Kılıçoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Birecik İlçe Yöneticileri ile beraber katıldı.

Ruzkiye Çulcuoğlu Ortaokulu, Mehmet Faiz Sözmen Ortaokulu ve Türkan Erçetin Anasınıfı’nın yapımına katkı sunan hayırsever iş insanları Halil Oktay Çulcuoğlu ve Kasım Böler'e Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Birecik İlçe Kaymakamı Kadir Duman ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, tarafından plaket verildi. 

Plaket Takdiminin ardından protokol ve Öğrenciler tarafından Ruzkiye Çulcuoğlu Ortaokulu, Mehmet Faiz Sözmen Ortaokulu ve Türkan Erçetin Anasınıfı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın ardından törene katılanlar Derslikleri gezdiler. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa’nın Birecik İlçesine 2 Okul ve 1 Ana sınıfı’nın kazandırılmasına katkı sunan hayırsever iş insanları Halil Oktay Çulcuoğlu ve Kasım Böler'e teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.