Meclis Üyesi Gülel: İstifa İddialarını Yetkililere Sordu

Cumhuriyet Halk Partisi Siverek Belediye Meclis Üyesi Ramazan Gülel, Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Kenan Toprak ve Yardımcılarının istifa ettiği yönündeki iddialar üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Siyaset Yayın: 18 Eylül 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 18.09.2021 16:16:31
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Kısa bir süre önce Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Kenan Toprak’ın ve Yardımcılarının istifa ettiği iddia edildi. 
İddialar üzerine sosyal medyadan açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Siverek Belediye Meclis Üyesi Ramazan Gülel, Yetkililerden Siverek kamuoyunun açıklama beklediğini söyledi. 

 Cumhuriyet Halk Partisi Siverek Belediye Meclis Üyesi Ramazan Gülel, Sosyal medya hesabından Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i etiketleyerek, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Siverek devlet hastanesi başhekimi ve yardımcıları henüz birinci aylarında ne oldu da istifa ettiler veya ettirildiler? Birilerinin menfaatlerine rantlarına evet demedikleri için mi istifa ettirildiler? Yada buna zorlandılar? Siverek kamuoyu bir açıklama bekliyor 
@Abdullah_Erin47

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.