İl Milli Eğitim Müdürü Kurt Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü Pansiyonunu Ziyaret Etti

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt göreve geldiği günden beri gün içerisinde ihmal etmediği okul ziyaretlerinin yanı sıra akşamları da okul pansiyon ziyaretlerine devam ediyor.

Spor Yayın: 10 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 10.09.2021 19:30:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mesai saati kavramı olmadan Şanlıurfa'da eğitimin en önemli unsurlarından birisi olan öğrencilerin okul sonrasındaki yaşam alanı pansiyonlardan Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü pansiyonunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt idarecilerden pansiyonun genel durumu ile ilgili bilgi alarak, pansiyonda kalan öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Eğitimlerini tamamlayabilmek adına ailelerinden uzakta kalabilmeyi göze alabilen öğrencilerin okuma isteğinin takdire şayan olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt "İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Şanlıurfa'da biz büyük bir aileyiz, her zaman yanınızda olup sorunlarınızın çözümünde sizlere destek olacağımızdan kuşkunuz olmasın. Bizim sizlerden isteğimiz geleceğinizi daha iyi inşa etmek adına derslerinize daha çok çalışıp, hedeflerinizi belirleyip, gerçekleştirmenizdir." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt'un Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü pansiyon ziyareti öğrenciler ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.