Haliliye'de Çölyaklı ve PKU’lu Vatandaşlara Gıda Desteği Verildi

Haliliye Belediyesi, ilçede ikamet eden Çölyaklı ve PKU’lu vatandaşlara içerisinde glütensiz ekmek ve gıda ürünlerinin bulunduğu gıda paketlerinin dağıtımını gerçekleştirdi.

Spor Yayın: 27 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 27.07.2022 18:26:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vatandaşların ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmetlerini “Dayanışmanın ve paylaşmanın kalbi Haliliye” sloganıyla yürüten Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çölyak ve PKU hastalarının da yanında olmaya devam ediyor.

Sırrın Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında bulunan Haliliye Belediyesi Glütensiz Ekmek Fırınına kayıt yaptıran hastalar, kendilerine verilen kartla aylık 30 adet ekmeğini ücretsiz olarak teslim alıyor. Hijyen standartlarının en yüksek seviyede tutulduğu fırından yararlanan vatandaşlara, bu desteğin yanında periyodik olarak glütensiz gıda ürünlerinin bulunduğu gıda paketi dağıtımları gerçekleştiriliyor.

Türkiye Çölyak Federasyonu ve Şanlıurfa Çölyak Dernek Başkanı Hasan Doğan’ın katıldığı programla çölyaklı ve PKU’lu vatandaşlara gıda kolileri teslim edilirken, gıda paketlerini alan vatandaşlar Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Dernek Başkanı Hasan Doğan ise Haliliye Belediyesi’nin bu desteği ile örnek olduğunu ifade ederek, “470 çölyaklının periyodik bir şekilde gıda paketi ve ekmeği dağıtılıyor. Çölyaklı ve PKU’lu vatandaşlara desteği için Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Haliliye Belediyesi’ne minnettarız, Türkiye’deki bütün belediyelere örnek bir belediye olarak gözetmektedir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.