Gülel Ailesinin Mutlu Günü

Şanlıurfa’nın tanınmış iş Adamlarından Mahmut Gülel'in oğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Siverek Belediye Meclis üyesi Ramazan Gülel’in yeğeni Erkan Gülel için Özel bir mekanda düğün töreni düzenlendi.

Yayın: 17 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 17.09.2021 23:54:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gülel Ailesinin düzelediği düğün törenine Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı C.Cahit Coşkun, DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, MHP Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Gülel, ailesi ile çok sayıda davetli katıldı.  Düzenlenen Tören ile hayatlarını birleştiren Erkan ve Fazilet Çiftinin resmi nikahını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kıyarken, Genç çiftin Nikah Şahitliğini Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, MHP Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, Gülel, Ailesinin aile büyüğü Ramazan Gülel, İş Adamı Nesip Beyret ile diğer yetkililer yaptı. Genç çiftin resmi nikahını kıyan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Nikaha şahitlik edenler Erkan ve Fazilet çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilediler.
Erkan ve Fazilet çiftine evlenme cüzdanlarını Gülel ailesinin büyüğü Ramazan Gülel, takdim etti. Ramazan Gülel, genç çifti kutlayarak mutluluklar diledi.


İş Adamı Mahmut Gülel ve Cumhuriyet Halk Partisi Siverek Belediye Meclis Üyesi Ramazan Gülel, Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak düğün törenlerine katılan tüm davetlilere teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.