CHP Şanlıurfa’da "Tedirgin Olma Aşı Ol" Yürüyüşüne Katıldı

Şanlıurfa’da düzenlenen "Tedirgin olma aşı ol" yürüyüşüne Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetimi destek verdi.

Sağlık Yayın: 12 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 12.08.2021 22:51:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şanlıurfa’da Tabip Odası organizasyonu ile  "Tedirgin olma aşı ol" yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş Ali Şekli Parkı'nda başlayıp Ahmet Bahçıvan İş Merkezi'nde sona erdi. Yürüyüşe Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yöneticileri de katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin  Cidir ve  Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural, "Tedirgin olma aşı ol" sloganı ile düzenlenen yürüyüşü organize eden Şanlıurfa Tabip Odasına, yürüyüşe destek veren siyasi parti, Oda ve Dernek temsilcilerine teşekkür etti. 
Milletvekili Aydınlık ve İl Başkanı Cidir, Covid_19 salgınının sona ermesinde en büyük etkenin aşı olduğunu belirterek tüm Şanlıurfalıları aşı olmaya davet ettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.