CHP İl Başkanı Cidir, Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı Yayınladı

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, bir mesaj yayınlayarak, 2021-2022 Yeni Eğitim-Öğretim yılında tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılar diledi.

Eğitim Yayın: 06 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 06.09.2021 17:52:02
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, yayınladığı mesajında Şu ifadeleri kullandı:

Bugün hayırlısi ile 2021/2022 eğitim öğretim yılının ilk zili çaldı. Bu bizim için sevindirici bir haber,peki ilimiz Şanlıurfa'da pandemi hastalığın pik yaptığı aşılama oranlarının istenilen seviyeye gelmediği bir ortamda okul öncesi okul görevlileri için gerekli tedbirler alındı mı acaba?
Pandemi koşullarında eğitim öğretimin kesintisiz devam etmesi için öğretmenlerin, hizmetlilerin, kantincilerin, güvenlik görevlilerinin, servisçilerin, mutfak çalışanlarının ve 12 yaş üstü öğrencilerin tamamının aşıları yapıldı mı?. 40-50 kişilik sınıflar 20 kişilik seviyeye getirildimi?. Kamuoyu adına soruyorum.

 Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2021-2022 Yeni Eğitim-Öğretim yılının Ülkemize, Okul Yöneticilerimize öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayrlı olmasını dilerim" dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.